Onderdelen

Naast de verkoop van kipwagens en transporttanken kunt u bij ons ook terecht voor onderdelen.
In ons uitgebreide magazijn liggen de meest gangbare onderdelen op voorraad.
Mocht het benodigde onderdeel niet voorradig zijn, doen wij ons uiterste best het onderdeel zo spoedig mogelijk aan u te leveren.

Voor onderhoud, service en/of onderdelen kunt u contact opnemen met onze werkplaats of magazijn.

Telefoon: +31 (0)186 612 333

WhatsApp: +31 (0)6 1091 4593

Magazijn:

Arie Engels

Mail: [email protected]

Werkplaats:

Ad van der Wilt

Mail: [email protected]

Agenda

Bezoek ons en bekijk de Vaia producten op de volgende evenementen

Garantie

Alle Vaia producten zijn standaard voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie. Hiermee bent u 365 dagen per jaar vertrouwen op uw landbouwkipwagen, transporttank en gronddumper. Hij is er wanneer u hem nodig heeft. Voor service en onderhoud kunt u zich richten tot een dealer bij u in de regio. Hiermee garanderen wij persoonlijk contact en een vertrouwd gezicht.

Onderhoud & Onderdelen

Vanwege haar goede contact handelt De Heus rechtstreeks met de fabrikant. Dit garandeert korte lijnen en razendsnelle levering. Ons bedrijf, gelegen nabij Rotterdam, beschikt over een moderne werkplaats, grote voorraad reserveonderdelen. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies. Voor advies of vragen neem contact op met onze werkplaats of magazijn.

Prijs & kwaliteit

P. de Heus & Zonen Greup B.V., een bedrijf met bijna honderd jaar ervaring en expertise op het gebied van tractoren, wielladers en werktuigen. Alle modellen in het uitgebreide Vaia-gamma hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn zorgvuldig samengesteld. Hierdoor kunt u iedere dag van het jaar vertrouwen op uw Vaia.

Vaia dealers

Bij alle aangesloten Vaia dealers vindt u een ruime voorraad aan nieuwe en gebruikte Kipwagens en Transporttanken. Zij zijn het aanspreekpunt voor onderhoud en service.

Crafted by B.made